Svv sin idrettsblogg

Vegvesenet BIL Sør-Trøndelag ble stiftet i 1965, og har idag ca. 210 medlemmer. Aktiviteter er per dags dato: Fotball, innebandy,volleyball, ski, st.olavsloppet, skyting og sykle til jobben!

Fotballagets eminente promovideo for vegcup 2012 finnes her

Hvis noen vil blogge om aktiviteter så send en mail til
marianne.eklo@vegvesen.no


Ellers takker vi våre vegcupsponsorer for 2013 for støtten: Euroskilt, Veidekke, Asplan Viak og E6 Trondheim-Stjørdal


mandag 27. mai 2013

Høydetrening på Dovrefjell med innlagt dugnad

Fredag kjørte en bataljon med høyst motiverte representanter for bedriftsidrettslaget opp til Dovrefjell, nærmere bestemt til Grønbakken. Der står det noen bygg som så sårt trengte et strøk med beis. Vi var 11 mann (hvorav 2 av dem var damer for å være helt korrekt) som tok oppdraget. Det passet jo bra nettopp nå som det nærmer seg vegcup, og idrettslaget trenger noen kroner. Samtidig ble det tid til å legge inn noen tøffe treningsøkter når gjengen allikevel befant seg i høyden. Allerede utpå lørdagsnatta var det tydelig at alle hadde fått en betraktelig høyere utholdenhet! For ikke å snakke om en veldig god lagånd som kommer godt med både i medgang og motgang :-)
Det blir spennede å se om høydetreningen gir effekt allerede idag i kampen mot Verdenslaget. Pedagogisk mellomleder og korridorpolitisk ansvarlig koordinator ønsker dere lykke til!!

1 kommentar:

  1. Høydetreningen gir effekt når det gjelder, nemlig om 10 dager i VM, sesongens store mål ! Var noen tunge kropper å se på Eberg mandag kveld. Men det skjønner jeg etter det hei dundranes dugnadsarbeidet artikkelen viser til !

    SvarSlett