Svv sin idrettsblogg

Vegvesenet BIL Sør-Trøndelag ble stiftet i 1965, og har idag ca. 210 medlemmer. Aktiviteter er per dags dato: Fotball, innebandy,volleyball, ski, st.olavsloppet, skyting og sykle til jobben!

Fotballagets eminente promovideo for vegcup 2012 finnes her

Hvis noen vil blogge om aktiviteter så send en mail til
marianne.eklo@vegvesen.no


Ellers takker vi våre vegcupsponsorer for 2013 for støtten: Euroskilt, Veidekke, Asplan Viak og E6 Trondheim-Stjørdal


onsdag 29. mai 2013

SVV - Verdenslaget: ca 0-10

En fin dag for fotball!
Eberg kunstgress lå innbydende badet i sol og varmegradet denne vårdagen i mai. Ti over seks sto etatens utvalgte spente og klare til kamp ute på matta. (tradisjonen tro var det rundt 33% innleide konsulenter med denne gangen). Gutta lyste av vinnervilje. Taktikken var glassklar. Drillo ville vært stolt. Kompakte med lavt press og fullt fokus på raske overganger der ballen skulle gå hurtig i lengderetningen.
Publikumsoppmøtet var også veldig bra i finværet. Og det gikk et forventningsfullt sus igjennom folkehavet da spillerne entret matta.
Den store spenningen lå i hvordan helgas høydeopphold på Dovre ville slå ut. Ville vi allerede nå se økt effekt på prestasjonene ute på banen? Var det riktig av trenerteamet å sende gutta ut på den siste intervalløkten på søndag? Svaret på begge spørsmålene kom halvveis ut i første omgang: NEI!!
Det viste seg at våre utvalgte denne dagen hadde form tilsvarende 20 minutters omganger.
 Vi holdt verdenslaget godt unna de alt for mange sjansene i starten av hver omgang. Vi skapte til og med flere gode muligheter. Blant annet 3 stangskudd, med Morten sin suser i krysset som dagens høydare. Men de siste ti minuttene i hver omgang var begredelige. Som å se Budal mot Barcelona. Kuleramma gikk fullstendig varm i varmen og det stoppet ikke før ball nr 10 lå i nota bak en sprellende Bjørn og ett svimmelt forsvar.
Men det er tross alt en del godt å ta med seg videre. Som måten vi opptrer på i starten av hver omgang. Kompakt og godt forsvarsarbeid og flere gode overganger. Mangler bare å sette ballen mellom stengene istedet for på dem. Og det viktigste er jo at vi vil få fullt utbytte av høydeoppholdet under VM. Det er jo tross alt seier der som teller.

Neste oppgjør er førskommende mandag  mot lovens lange arm kl 20:30.

Møt opp folkens og løft laget fram til seier!!


2 kommentarer:

  1. All ære til Anders for innlevelse i blogginnleggene, men dette er på et helt annet nivå. Ser ut som du har fått deg ny jobb gitt.

    SvarSlett
  2. Kjempereferat Bent, den fødte journalist!

    SvarSlett