Vegvesenet BIL Sør-Trøndelag ble stiftet i 1965, og har idag ca. 210 medlemmer. Aktiviteter er per dags dato: Fotball, innebandy,volleyball, ski, st.olavsloppet, skyting og sykle til jobben!

marianne.eklo@vegvesen.no

Ellers takker vi våre vegcupsponsorer for 2013 for støtten: Euroskilt, Veidekke, Asplan Viak og E6 Trondheim-Stjørdal

mandag 6. mai 2013

Arbeiderfolk vs forvalterne

Vi stiller mannsterke med 50% eksternt og 50% forvaltere fra etaten. 10 stk. Mye nye bekjentskaper skal vise seg å gi skjebnesvangre 15 første minutter. 0-4 etter 15 min sier det meste og et halvslapt press midt på deres banehalvdel gjør at vi etterlater oss store rom som muretekniske gutter vet å utnytte. Stille som i grava begynner en østfolding å mase og skrike. Vi legger oss kompakt på midten og tråkket etter med vingene når vår egen Per Ove Ludviksen på topp får kula. Plutselig er kampbildet endret og vi putter etter drøyt 23 minutter, 1-4. Lenge igjen. Presser hardt og fortjener et mål til, men brente sjanser gjør at omgangen ebber ut med 1-4. Pausepraten er konstruktiv og tungene går rakere enn Eggen senior sin på siden. Planen er klar! Vi går ut kompakt, jobber hardt, takler,skriker, kommuniserer og plutselig står det 3-4 etter 10 min. Vi har trua nå, kan vi virkelig vende? Men etter 15 min daler vi litt og skyggekampen er igang, 3-5,4-5. 5 min igjen. Vi prøver å mobilisere siste rest av krefter og stå høyt, men murerne er nok engang nær ett mål. En lobb i siste minutt stryker målet. 4-5 Vi vinner 2. omgangen 3-1,sterkt.

Målene ble satt av 2 x Martin, 1 x Eivind og 1 x Frank

En naiv start gjør at vi taper kampen med ett fatterslig mål. Men alt i alt en god kamp. 30 meget gode minutter er bra når vi stiller med mange nye fjes. Bjørn-Anders s - Eivind - Nils - Magnus - Mats André - Martin - Morten - Jørn og Frank.

Dagens kommentar kommer fra selveste dommeren som måtte hjelpe Martin med etternavn på flere spillere, deriblant Bjørn. "Kjøperlaget kan ikke engang navnet på spillerne". -I tråd med TMG bruker etaten mye konsulenttjenester kontrer etatsansatte raskt.

Neste kamp varmer vi litt opp kropp, samt snakketøyet før vi starter.