Svv sin idrettsblogg

Vegvesenet BIL Sør-Trøndelag ble stiftet i 1965, og har idag ca. 210 medlemmer. Aktiviteter er per dags dato: Fotball, innebandy,volleyball, ski, st.olavsloppet, skyting og sykle til jobben!

Fotballagets eminente promovideo for vegcup 2012 finnes her

Hvis noen vil blogge om aktiviteter så send en mail til
marianne.eklo@vegvesen.no


Ellers takker vi våre vegcupsponsorer for 2013 for støtten: Euroskilt, Veidekke, Asplan Viak og E6 Trondheim-Stjørdal


mandag 8. oktober 2012

Adresseavisen - Statens Vegvesen 1-8

Vi stiller tilslutt mannsterkt til kveldens runde. Undertegnede var sein da han kl. 1750 klarte først å punktere med Statens vegvesen sin Toyota Prius, for så når det skal ringes knuser Iphonen sin, godt det snart kommer en Iphone 5. kl. 1855 står vi i hallen, men det er lite folk å se. Svein,Hustoft og Aune har nemlig klart å sette opp vant i F-hallen og dukker forfjamset opp i D3 1905, men kampen er 10 min forsinket og alle varmer opp med å sette opp vant der og :)

Malvik - Svanekil - Svein - Rosten - Tyvold - Peder - John - Hustoft - Aune og Bjørn stiller opp ! nesten 2 fulle rekker med andre ord. Det så ikke slik ut på doodle før kamp, men kjempe at folk stiller (husk bare å merke av Ja, kanskje eller nei).

Vi blir enige om å presse høyt å stresse de i denne kampen, dette fungerer godt, vi går til pause med 2-1 etter scoring på frislag når det står 14:58 på kampuret.

Adressa henger godt med og får lov til å slå uhemmet på oss, i tillegg er vi lite effektive foran kassa. 

2 periode og utover i 3 periode går Adressa tom for krefter og vår effektivitet er ok +, vi vinner de to siste periodene enkelt 7-0 og totalt 8-1, ikke et mål for lite.

Målscorerne var som følger: John 4, Svanekil 2, Peder 1 og Hustoft 1. Pasninger fikk jeg ikke med meg i farta. 

Bra at vi er hele 10 på kamp og godt oppmøte fra egne interne. Neste kamp er førstkommende mandag kl. 2000 mot Stjetne Hot Dogs eller noe sånt. Dette blir en knallhard batalje mot god motstand ! toppoppgjør med andre ord ! 

innkallelse kommer på doodle ! 

Godt at hvertfall en ting gikk hjem idag, 2 poeng til kvelds er alltid allright ! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar