Svv sin idrettsblogg

Vegvesenet BIL Sør-Trøndelag ble stiftet i 1965, og har idag ca. 210 medlemmer. Aktiviteter er per dags dato: Fotball, innebandy,volleyball, ski, st.olavsloppet, skyting og sykle til jobben!

Fotballagets eminente promovideo for vegcup 2012 finnes her

Hvis noen vil blogge om aktiviteter så send en mail til
marianne.eklo@vegvesen.no


Ellers takker vi våre vegcupsponsorer for 2013 for støtten: Euroskilt, Veidekke, Asplan Viak og E6 Trondheim-Stjørdal


torsdag 4. oktober 2012

Absurdvolley

Etter lett å ha vunnet de tre første kampene i sesongen, møtte vi i går god motstand i kampen mot Bergkrystallene (Berg skole). Første sett gikk til dem, med sifrene 25-20. Nervøst spill fra vegvesenets side førte til mye baller i alle retninger. Neste sett ble vunnet 25-20, fremdeles jevnt, men spillet begynte å ta seg opp. Nils Stenså hadde fått opp dampen og briljerte med hoppserver og knallharde smasher. I tredje sett dominerte Bergkrystallene, men en god sluttspurt gjorde at vi tok inn forspranget og vant 25-22. Sistesettet ble litt lettere og vi vant fortjent 3-1.

Det store underholdningsmomentet i kampen var derimot dommeren. Her følger et par utsagn i etterkant:

"Denne kampen burde vært filmet. :) hadde blitt en klassiker på YouTube."

"Angrer litt på noen av kommentarene. Det er ikke pent å mobbe svaksynte :-)"

"Dommeren var episk, aldri opplevd lignende."

"Litt spesielt da, at dommeren ikke går med på å dømme etter vanlige regler, og «melder seg ut» av kampen når vi ber om det…"

De som var med i går var Einar Aasprong, Anders Svanekil, Jostein Aksnes, Nils Stenså, Jill Hammari Sveen, Helle Bjørnsrud og Bjørn Bjerke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar