Svv sin idrettsblogg

Vegvesenet BIL Sør-Trøndelag ble stiftet i 1965, og har idag ca. 210 medlemmer. Aktiviteter er per dags dato: Fotball, innebandy,volleyball, ski, st.olavsloppet, skyting og sykle til jobben!

Fotballagets eminente promovideo for vegcup 2012 finnes her

Hvis noen vil blogge om aktiviteter så send en mail til
marianne.eklo@vegvesen.no


Ellers takker vi våre vegcupsponsorer for 2013 for støtten: Euroskilt, Veidekke, Asplan Viak og E6 Trondheim-Stjørdal


onsdag 17. oktober 2012

Berget plassen med et nødskrik i 1 divisjon fotball

Tabellen etter 13 kamper i 1 divisjon herre bedrift lyver ikke.

Første sesongen for Statens vegvesen i 1 divisjon ble som ventet knallhard, totalt ble det 2 seire- 4 uavgjort og hele 7 tap, hederlige 10 poeng, og fornyet kontrakt i 1 divisjon. Gratulerer :)

Brønnøioil trakk laget tidlig og DnB,Sintef 3 og Fosenborg tar veien ned!

Personlig syntes jeg vi vokste utover sesongen, og vi har lært endel av årets sesong. Personlige feil man kom unna med i 6,3,2 divisjon blir man straffet knallhardt med, i tillegg har vi to av årets kamper rotet bort sikre ledelser i sluttminuttene.

Noe utfordring har det vært å få folk til å stille, men som leder synes jeg dette både viser styrke og svakheter. Styrker med at de som står opp i med og motgang gjør at laget fremstår enda mer sammenspleiset, svakheter at flere melder seg ut med en gang kampene ender 1-6 og ikke 6-1.

Statens vegvesen skal uansett ha et 1 divisjonslag neste år, men det er ikke umulig at dette blir et "semi" proft lag, men flere eksterne, samt at vi melder på et 4-5 divisjonslag for de i etaten som synes at 1 divisjon blir litt for seriøst.

Jeg ønsker derfor en mail fra hver og en av dere fra laget, der dere forteller deres ambisjoner, målsetninger om neste år, og hvor mange kamper dere ser for at dere kommer til å stille på (for eksempel 0-2,4-6,alle).

Neste år er uansett målet for Statens vegvesen Herrer 1 å ha en stabil stall på 15 spillere + 2 keepere. (det er derfor mulig at vi trekker inn flere eksterne), i tillegg til å ha et breddelag litt lenger ned i divisjonene. Dette er mine "egoistiske" Svanemerkede tanker, og ser fram til å høre deres meninger om dette med positivt og negativt fortegn på min mail.

Ellers er høstens store høydepunkt på trappene, fotballfesten neste lørdag 27 oktober :) Den gleder jeg meg til hvertfall !!:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar