Vegvesenet BIL Sør-Trøndelag ble stiftet i 1965, og har idag ca. 210 medlemmer. Aktiviteter er per dags dato: Fotball, innebandy,volleyball, ski, st.olavsloppet, skyting og sykle til jobben!

marianne.eklo@vegvesen.no

Ellers takker vi våre vegcupsponsorer for 2013 for støtten: Euroskilt, Veidekke, Asplan Viak og E6 Trondheim-Stjørdal

mandag 17. september 2012

Svv - Fundator 2-3 (2-1)

Utgjort er sesongen når vi nok engang går på et forsmedelig tap med ett fatterslig mål.

Vi starter kampen sterkt og Per Ove slår igjennom Svanekil som setter enkelt 1-0 med en markkryper. Forvalterne fra etaten kjører kampen, men Fundator er dødelig effektive når vi gjør en personlig feil bak og setter 1-1 midtveis i 1. omgang. 1 minutt før pause setter Morten et kjempeskudd fra 16 meter som keeper og Per bare hører lyden av. 2-1 Deilig er det å gå til pause med ledelse!

2 omgang starter forrykende og vi skal øke ledelsen med flere store sjanser, men som vanlig slipper vi de til enkelt og plutselig står det 2-3 etter 2 mål av Fundator. Vi kjører på for utligning, nærmest er Per Ove og Andreas med hvert sitt stolpeskudd, men det vil seg ikke.

Vi taper nok en kamp med ett mål. Neste kamper mot Politiet, et lag vi skal ha god sjanse å slå. Vi var idag 11 mann og det viser seg å være viktig å være mange innbyttere.

Målet er å ta 3 poeng til iløpet av sesongen da skal plassen være berget.