Vegvesenet BIL Sør-Trøndelag ble stiftet i 1965, og har idag ca. 210 medlemmer. Aktiviteter er per dags dato: Fotball, innebandy,volleyball, ski, st.olavsloppet, skyting og sykle til jobben!

Ellers takker vi våre vegcupsponsorer for 2013 for støtten: Euroskilt, Veidekke, Asplan Viak og E6 Trondheim-Stjørdal

onsdag 5. september 2012

Kampreferat skrevet av Maria Langland Nyutstumo:

Statens Vegvesen-Amazone 3-0!!! Herregud, så deilig!:-)

Vi stilte med hele 11 spillere i gårsdagens kamp: Hege, Jill, Sunniva, Hilde, Tonje, Karina, Bente, Asta, Maria, Svanaug og Hege (?)

Asta hadde i forkant sett litt på kamp-taktikk og formasjon, og landet på formasjonen 2-4-1….siden dette ble en spiller for mye på banen eller medførte at vi måtte ta i bruk keeper i formasjonen, ble det justert til 2-3-1!;-D Dette skulle vise seg å bli veien til suksess!!

Vi startet 1.omgang med greit press fremover, og etterhvert kom vi til sjanse på sjanse. Vi hadde helt klart overtaket, men vi lyktes ikke i avslutningene, selv om det var på det berømte håret flere ganger. Vi var offensive og gode til å gå rett på ballfører, og vi forstyrret og vant tilbake ballen hele tiden. Godt ut i 1.omgang fikk måltyven vår, Hilde inn et flott mål (trolig på et løp, hun har en fart som er ut av en annen verden!) JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Da var vi i gang!

Vi startet 2.omgang med plan om fullt trøkk, for jentene i Amazone begynte å bli slitne, og vi hadde flere innbyttere enn dem. Vi slapp oss enda mer løs fremover, og det ble kjørt vakre løp og hurtige kontringer. Eneste virkelig skumle målsjansen imot oss var et tilfelle som gikk forbi forsvarsrekka, men keeper Jill strakk bare nonchalant ut hånda og slo den ut til siden!:-) Etter mange målsjanser for flere på topp, satte Hege(? Lagvenninne av Hege på Byneset) inn 2-0. JAAAAAADDDDA!!!! Vi fortsatte trykket, og at ikke Sunniva fikk inn et mål var rett og slett dårlig gjort! Hun hadde virkelig fortjent et mål, men det var det der håret da….MEN, ca.10 min. før slutt satte Asta spikeren i kista med 3-0, og seier`n var VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR, Halleluja!!!:-)

Kommentar fra Amazonespiller etter kampen: «Endelig et lag som er på samme nivå som oss…»   Ja, SÆRLIG!!;-)