Vegvesenet BIL Sør-Trøndelag ble stiftet i 1965, og har idag ca. 210 medlemmer. Aktiviteter er per dags dato: Fotball, innebandy,volleyball, ski, st.olavsloppet, skyting og sykle til jobben!

Ellers takker vi våre vegcupsponsorer for 2013 for støtten: Euroskilt, Veidekke, Asplan Viak og E6 Trondheim-Stjørdal

onsdag 22. august 2012

Kampreferat skrevet av Maria Langland Nyutstumo,
Vegvesenet-Nettbuss 1-2, tirsdag 21.8 kl.19.20

Spillere: : Jill, Sunniva, Anette, Maria, Solveig (keeper), Asta, Hilde (venninne av Asta som spilte forrige kamp), Tonje (venninne av Asta), Hild-Mari, Bente (venninne av Maria som spilte forrige kamp).

Asta hadde skikkelig trua før kampen, og fikk naturligvis plantet seierslysten i oss andre også!:-) Disse bussdamene skulle vi ta! Vi startet kampen med fullt trøkk, og presset bra på oppover. Følte vi hadde overtaket, og etter en stund fikk vi uttelling! Flott mål av Hilde! Yeeeee!:-) Vi fortsatte å trykke på, skapte en del sjanser, bl.a. to skudd i stanga! Vi hadde IKKE marginenen på vår side, og godt ut i 1.omgang fikk Nettbuss lurt inn ett mål. Svarte! Vi gikk til pause med uavgjort 1-1.

Vi la som vanlig en genial plan i pausen og løp ut med seier`n så godt som innkassert. Streken i regninga var at vi ikke fant tilbake til driven fra 1.omgang, og presset ble større på vår banehalvdel. Det ble en del skumle situasjoner imot oss, men Solveig ordnet opp der bak!:-) I enkelte situasjoner fikk vi trykka bra på oppover, men ikke nok, siden vi hadde for stor respekt for deres 3 på topp, som lå høyt hele tiden. Like før slutt var bl.a undertegnede litt het i toppen, de fikk frispark utrivelig nært målet vårt, og så sannelig fikk de ikke lurt den over muren og inn til ei som satte den pent opp i krysset. Noe så langt inni ……..forbaska irriterende!

NB! Tror dette er en reell gjengivelse av kampen!:-)

Neste uke møter vi Lykke/Bunnpris, og de skal det valses over!;-)