Vegvesenet BIL Sør-Trøndelag ble stiftet i 1965, og har idag ca. 210 medlemmer. Aktiviteter er per dags dato: Fotball, innebandy,volleyball, ski, st.olavsloppet, skyting og sykle til jobben!

marianne.eklo@vegvesen.no

Ellers takker vi våre vegcupsponsorer for 2013 for støtten: Euroskilt, Veidekke, Asplan Viak og E6 Trondheim-Stjørdal

mandag 27. august 2012

DnB - Vegvesenet 4-4 (1-3)

Stiller med 9 mann etter at Austeng skadet seg i oppkjøring på søndag, og Bent glemte kampen.

Bjørn - Ole M-Morten-Magnus-Eivind-Per Ove-Anders S-Erik-Magnus.

2 innbyttere viser seg å være viktig, Per Ove er tilbake og vi tar ledelsen tidlig 2-0 på et mål fra Per O, og ett der han skyter i Erik som blir kredittert sesongens første mål :), vi spiller årsbeste og pasningsspillet sitter godt. Men sjansesløseri er sjeldent lønnsomt i lengden og vips sitter 1-2. Vi faller litt, men en kjempejobb av Magnus L gjør at vi leder komfortabelt 3-1 til pause.

2 omgang slipper vi de lett til 2-3 med tapte dueller og lite guff, men Per Ove sikrer ledelsen nok en gang til 4-2, nå er det bare å tette bak og ri på ledelsen ut kampen. Den gang ei, slappe 15 minutter og DnB putter 2 enkle til 4-4. Vi forsøker desperat en sluttspurt, men kampen ebber ut med 4-4 etter av begge lag blir snytt for en soleklar straffe hver i sluttminuttene.

Glimtvis storspill av laget, men lite effektivitet i 1 omgang, samt en kollektiv kollaps i 2 omgang gjør at vi må ta til takke med 1 poeng.

Dagens byrokrat er Per Ove Stokkan med 2 mål og 1 assist, deilig å ha en målfarlig spiss tilbake.

Neste kamp er søndag kl 1930 mot Ozonlaget, nok en nøkkelkamp for videre eksistens i 1 div.