Svv sin idrettsblogg

Vegvesenet BIL Sør-Trøndelag ble stiftet i 1965, og har idag ca. 210 medlemmer. Aktiviteter er per dags dato: Fotball, innebandy,volleyball, ski, st.olavsloppet, skyting og sykle til jobben!

Fotballagets eminente promovideo for vegcup 2012 finnes her

Hvis noen vil blogge om aktiviteter så send en mail til
marianne.eklo@vegvesen.no


Ellers takker vi våre vegcupsponsorer for 2013 for støtten: Euroskilt, Veidekke, Asplan Viak og E6 Trondheim-Stjørdal


onsdag 10. april 2013

Endelig! Sesongens første seriekamp for Youngboys!!...nesten..


Kvelden har endelig kommet! Plassen er Freidigbanen på Eberg, klokka nærmer seg 21.40 og kampstart mellom Svv og Strinda videregående. Mitt oppdrag ikveld: Heie og pleie! Her skal det motiveres fra første spark! Jeg tropper frydefullt opp i funksjonelt antrekk (les:sykepleieraktig), med en snerten liten doktorkoffert i den ene handa, fylt til randen med Hello Kitty-plaster, og de hvite og svarte duskedameduskene i den andre handa. Men hva er det som møter mitt forventningsfulle blikk? Ei folketom gressmatte! GRESSmatte ja! Avlyst kamp på grunn av snø? Noen små klatter med snø perifert plassert, -ikke mer enn det jeg skulle fått fiksa LETT med en spesialmix av rød og blå JOZO! Vi snakker barvegfotballbanestrategi på høyt nivå her!
Huff og huff..snakker om skuffings..

Hilsen en lettere molefonken pedagogisk mellomleder og korridorpolitisk ansvarlig koordinator i styret for Youngboys.

Ps. Forventer for øvrig at dette blir en prioritert sak på neste styremøte.

1 kommentar:

  1. Her må det sees på både organisering i ledelsen. Sak 1 på møtet blir dokumenterte spilleforhold, der Eklo redegjør for tilstand på banen denne kvelden, sak 2 er av såpass graverende sort at den må undras offentligheten.

    Det kan hende det er en så alvorlig uønsket hendelse at det nedsettes en komite for å granske årsaken til at beskjed ikke nådde styremedlemmer, samt hvorfor kampen ikke ble spilt.

    SvarSlett